Borgstaete

Borgstaete bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die hun expertise inzetten voor het maatschappelijk belang van bewindvoering en budgetbeheer. Onze bewindvoerders zijn HBO of universitair opgeleid, voldoen aan de kwaliteitseisen van de rechtbank en worden ondersteund door een team van professionele assistent-bewindvoerders. De medewerkers volgen jaarlijks cursussen om zo het kennisniveau up-to-date te houden. Ook leggen wij jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter middels een rekening en verantwoording.

Wij zijn tevens lid van de branchevereniging van Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI).Over ons

Er zijn omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat u uw financiƫle administratie uit handen moet geven. Bij Borgstaete weten we hoe ingrijpend dit kan zijn. Bewindvoering biedt u de kans uw financiƫle situatie, en daarmee een enorm belangrijk deel van uw leven, op orde te krijgen.

Op onze website leest u meer over de diensten die we u kunnen verlenen. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. 


Lees meer

Ons team

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero

Bewindvoerder en eigenaar

Mevrouw M. Bolten-Vertelman

Na mijn succesvolle opleiding HBO-Rechten, heb ik mijn opleiding vervolgt aan de Open Universiteit te Amsterdam. Daarna ben ik jarenlang werkzaam geweest in de advocatuur (gespecialiseerd in Straf- en Familierecht). In de bewindvoeringpraktijk draait het om professionele dienstverlening. Door ingewikkelde en steeds veranderende regelgeving is het soms lastig geworden om de goede weg te vinden naar instanties en hulpmiddelen. Met de juiste kennis, praktische inzet en doorzettingsvermogen maak ik het graag voor u weer overzichtelijk.

Bewindvoerder

Mevrouw H.M. Branger

Assistent-bewindvoerder

Mevrouw A. Steenbakker